Файл оновлення Salary v24.04.10

file.png
Загружено:
24.01.24
Изменено:
09.04.24
Размер файла:
16 MB
Загрузок:
244

Файл оновлення пакету програм Salary.

Оновлення, як і інсталяція, вносить зміни та доповнення до пакету програм Salary. Але файл оновлення за рахунок виключення з пакету робочих та системних бібліотек, файлу віддаленого звязку та інсталяції додаткових послуг має втричі менший розмір та спрощену навігацію.

Тому для інсталяції і відновлення програми використовуємо інсталяцію, для оновлення версій - даний файл, який враховує всі необхідні дані для роботи програм. При цьому версія оновлення повинна бути або однакова з інсталяцією, або вища. 

При оновленні вказуйте шлях до папки встановленої програми, за замовчуванням це D:\B_KEEP\.

При оновленні бази даних користувача не змінюються, додаються тільки нові таблиці, загальні довідники та оновлюються системні.

Наступні таблиці оновлюються у випадку:

1. Таблиця L_TARIF (дані про тарифні розряди по періодам) оновлюється, якщо в неї внесені нові дані, (також є можливість завантажити та оновити самостійно із розділу Загрузки). Дана таблиця актуальна для підприємств, які керуються єдиною тарифною сіткою для визначення посадових окладів.

2. Таблиця L_INDPR (таблиця коефіцієнтів індексації) оновлюється, якщо в неї внесені нові дані (також є можливість завантажити та оновити самостійно із розділу Загрузки). Зазвичай, дані актуальні для всіх сфер діяльності. 

Шаблони для друку оновлюються, якщо дата оновлення шаблона «свіжіша» вже встановленого.

Робочі файли та програми оновлюються всі, за винятком файла налаштувань SYSCOM.INI – в ньому зберігаються налаштування користувача.

   Перед оновленням наполегливо рекомендується робити копію даних! Всі дані з архівами та робочими файлами знаходяться в папці за замовчуванням B_KEEP.

Чтобы оставить комментарий, пожалуйста, войдите в систему или зарегистрируйтесь

Популярні файли

Больше

Недавно оновлено

Больше
Бухгалтерская программа по расчету зарплаты
При копировании, обратная ссылка обязательна!
Salary.net.ua - 2010-2024
Audio Streamed by the BroadWave Streaming Audio Server by NCH Software.