Оновлення Salary 21.02.12 PDF Печать
15.02.2021 14:46

Оновлення 21.02.12

  1. Внесені зміни у роботі з підрозділами у всіх модулях нарахування зарплати. Тепер вони знаходяться зліва форми, щоб була можливість швидкого вибору підрозділу. По замовчуванню відкривається повна інформація по підприємству (верхній головний пункт «дерева»). Також, додана можливість спойлерами змінювати ширину відображення підрозділів та можливість вибрати варіант відображення назви підрозділів (повна-скорочена) через пункт меню «Налаштування». Це економить місце на невеликих моніторах з маленькою роздільною здатністю. При цьому можна не зменшувати розмір шрифту.
  2. У формах, де дані відображаються виключно по підрозділам, тобто штатний розпис та тарифікація, вибір підрозділів перенесено в шапку форми.
  3. У картотеці особових рахунків підрозділи залишились окремою формою, так як це основний довідник, в якому ведеться облік структури підприємства.
  4. Для швидкого доступу та розширеного набору інструментів обробки таблиць у формах додано контекстне меню натисканням правої кнопки миші на таблиці. В ньому дублюються основні пункти та додаються нові, в залежності від виду використовуваних даних.
  5. У постійних даних, у розрізі утримань, оновлено довідники утримань по аліментам, штрафам, заборгованості по виплатам. Ці довідники виділені кольором. Інші нарахування та утримання залишаються відповідно свого типу нарахування.
  6. Оновлено роботу з архівом. Внесено зміни до відображення архіву розрахунків з працівниками. Додано новий пункт «Архів табелів по працівникам» для зручності перегляду даних табелю по конкретному працівнику за період, та корегування-внесення даних, які надійшли із запізненням, наприклад, кількість днів хвороби за попередні періоди.
  7. У пункт меню «розрахункова-платіжна відомість» додано шаблон, який враховує крім нарахування та утримання, розподіл працівників по нарахуванням ЄСВ.
  8. У «Інформація» - «конструктор звітів» внесено зміни у формування меморіального ордеру №5
  9. У пункт «поточні дані» - «дані по працівникам» винесено інформацію по даним стажу для швидкої перевірки та корегування даних. Раніше це можна було зробити тільки у картотеці особових рахунків. Ці дані впливають на розрахунок надбавки за вислугу років у тарифікації.
  10. Внесено коефіцієнти індексації по березень 2021 року включно.
  11. Виправлено деякі помилки та змінено шаблони друку розрахунку відпусток, лікарняних та розрахунку по середньому. У шаблони додано нові колонки для відображення премій (за місяць, квартал, рік), та сум, які не враховуються у розрахунок. Колонки «відпрацьовано дні, години» залишаються як інформативні. Колонка «коефіцієнт коригування» поки що залишається для можливості друку даних за попередні періоди.
  12. У модулі «Баланс підприємства» відкореговано «журнал реєстрації проводок» у зв’язку зі змінами у довіднику рахунків. Розширено поле значення рахунку до 20 знаків (для пожежно-рятувальних частин).
 

Чтобы оставить комментарий, пожалуйста, войдите в систему или зарегистрируйтесь

Календар новин

2024
Апрель
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Актуальна версія

Бухгалтерская программа по расчету зарплаты
При копировании, обратная ссылка обязательна!
Salary.net.ua - 2010-2024
Audio Streamed by the BroadWave Streaming Audio Server by NCH Software.