Файл інсталяції (оновлення) Salary v24.03.12

file.png
Загружено:
02.03.11
Изменено:
12.03.24
Размер файла:
50 MB
Загрузок:
40254

Файл інсталяції  або оновлення пакету програм Salary.

Склад пакету:

1. Розрахунок заробітної плати - повний цикл нарахування заробітної плати за місяць. Можливість вести картотеку працівників, штатний розпис та тарифікацію. Довідники нарахувань, утримань, графіки робочого часу, інші системні, зовнішні довідники та таблиці. Заповнення табелю, розрахунок відпусток, компенсацій та лікарняних, друк розрахунку, протоколів та експорт. Нарахування індексації, доплати до мінімальної зарплати, донарахування ЄСВ до мінімальної зарплати.  Можливість вносити корегування за будь-який період. Зведені звіти, платіжні відомості у банк, касу, ордер №5, розрахункові відомості (листки) на працівника, довідки, списки та інші відомості як по формі, так і самостійно розроблені. Зведений звіт ЄСВ та 4ДФ. Статистика обмежено.

2. Матеріали, медикаменти, основні засоби - картотека залишків оборотних та необоротних активів на зазначений період. Довідники матеріалів, балансових рахунків, об'єктів господарювання, контрагентів та інші. Ведення документів приходу, переміщення та актів списання або реалізації, друк накладних, актів, реєстрів. Оборотні та сальдові відомості у розрізі за період, зведені реєстри приходу та списання, акти прийому-списання, акти передачі. Відомості нарахування зносу, інвентаризації та інші довідки та списки. Варіанти ведення цін: по середній ціні, по цінам постачальника, по прайсу з довідника матеріалів (у розробці).

3. Баланс підприємства - ведення журналу реєстрації проводок, оборотна відомість, журнал-головна, меморіальні ордери, виписки. Довідники балансових рахунків, ордерів, КЕКВ, контрагентів.

4. Розрахунок харчування - складання меню, використовуючи безпосередньо довідник страв або перспективне меню. Прихід від постачальників, витрати продуктів по меню або/та актам списання. Ведення довідника продуктів, страв та карток розкладки, постачальників та складів (кухонь). Друк меню, накладних, вимог, оборотних відомостей, накопичувальних відомостей, товарно-грошовий звіт, розрахунки з постачальниками, відомість інвентаризації. Можливість друкувати технологічні та калькуляційні карти, списки страв з дієтами. Варіанти ведення цін: по середній ціні, по цінам постачальника, по прайсу з довідника продуктів(у розробці). Аналіз виконання договорів постачання в обмеженому варіанті. 

5. Стипендія та плата за навчання - нарахування спипендії, облік оплати за платне навчання, оплата гуртожитку, курсів, кружків. Картотека студентів, довідник груп, нарахувань, бали стипендії, коефіцієти індексації. Друк зведених та платіжних відомостей , оборотно-сальдових відомостей, списків, довідок, форма 4ДФ. (На даний момент цей розділ працює тільки в DOS версії).

6. Документи - програми на замовлення: батьківська плата, подорожні листи, довіренності, бюджетне фінансування. (На даний момент цей розділ працює тільки в DOS версії)


Інсталяція Salary.

   Перше встановлення програми рекомендується за замовчуванням в папку D:\B_KEEP\. Якщо встановлюєте в іншу папку, не використовуйте для назви папки символ пробілу та спеціальні символи (наприклад, не бажано: C:\USERS\ADMIN\Робочий стіл\ZARPLATA\ або D:\ZARPLATA$-22Багато програм та їх компоненти не розуміють спеціальні символи, знаки і символ пробілу у назві папок. Можлива некоректна робота програми.

Оновлення Salary.

При оновленні вказуйте шлях до папки встановленої програми, за замовчуванням це D:\B_KEEP\.

При оновленні бази даних користувача не змінюються, додаються тільки нові таблиці, загальні довідники та оновлюються системні.

Наступні таблиці оновлюються у випадку:

1. Таблиця L_TARIF (дані про тарифні розряди по періодам) оновлюється, якщо в неї внесені нові дані, (також є можливість завантажити та оновити самостійно із розділу Загрузки). Дана таблиця актуальна для підприємств, які керуються єдиною тарифною сіткою для визначення посадових окладів.

2. Таблиця L_INDPR (таблиця коефіцієнтів індексації) оновлюється, якщо в неї внесені нові дані (також є можливість завантажити та оновити самостійно із розділу Загрузки). Зазвичай, дані актуальні для всіх сфер діяльності. 

Шаблони для друку оновлюються, якщо дата оновлення шаблона «свіжіша» вже встановленого.

Робочі файли та програми оновлюються всі, за винятком файла налаштувань SYSCOM.INI – в ньому зберігаються налаштування користувача.

   Перед оновленням наполегливо рекомендується робити копію даних! Всі дані з архівами та робочими файлами знаходяться в папці за замовчуванням B_KEEP.

Шаблони документів Word та Excel.

   Файли шаблонів вихідних документів розроблялися для пакету Microsoft Office. Але формати Word та Excel відкриваються також і в інших програмах, в тому числі і безкоштовних, таких як OpenOffice (можливі часткові недоліки із-за обмеження функціоналу). Програма Salary використовує для відкриття цих документів програми за замовчуванням Windows. Вихідні документи мають розширення RTF та XML. Тому, які програми за замовчуванням вказані у Вашій системі для розширень цих файлів, в таких програмах і будуть відкриватися шаблони документів. Дивись: Змінення стандартних програм  у Windows 10.

Перенесення на інше робоче місце.

   Якщо необхідно перенести робочу програму на інший комп'ютер, віртуальний сервер, ноутбук чи флешку, для початку скопіюйте робочу папку програми (за замовчуванням це B_KEEP) на нове робоче місце, а потім оновіть програму використовуючи цей файл інсталяції. Щоб не робити додаткових налаштувань, не змінюйте назву папки(папок). Наприклад: якщо на компьютері програму було встановлено в папку D:\ROBOTA\ZARPLATA\, то при перенесенні, наприклад, на флешку залиште таке ж розташування папки F:\ROBOTA\ZARPLATA\.

Робота в мережі.

   Для роботи в мережі потрібно: 1) відкрити доступ до папки програми на головному робочому місці ("сервері");  2) встановити програму на інше робоче місце в мережі;  3) зайти в програму на додатковому робочому місці та в меню Завдання - Параметри програми - Підприємства та задачі вказати шлях до серверу даних (відкритої  для спільного доступу папки на головному компьютері).

Антивіруси.

Програма розробляється у системі Windows, де використовується ліцензійна версія антивірусу "ESET Internet Security". Працює без затримок та не видаляє робочі файли. Штатний захисник Windows Defender також не вимикався, дружелюбно відноситься до програми Salary. Для роботи з іншими антивірусами, можливо, потрібно буде додати папку програми або файл "salaryua.exe" у розділ виключення антивірусу. У протилежному випадку, деякі антивіруси будуть довго перевіряти файл, наприклад, AVAST перевіряє файл "salaryua.exe" до 20-40 секунд в залежності від потужності комп'ютера. В той же час програма візуально працює, але в тіньовому режимі антивірусу і дані не зберігаються, поки антивірус не закінчить перевірку. Деякі антивіруси можуть переміщувати файли в карантин по особистим міркуванням безпеки, а іноді навіть видаляти таблиці без попередження. Розробники антивірусів  працюють над усуненням недоліків, модернізують алгоритми виявлення шкідливого коду, але потрібно бути уважними.

Чтобы оставить комментарий, пожалуйста, войдите в систему или зарегистрируйтесь

Популярні файли

Больше

Недавно оновлено

Больше
Бухгалтерская программа по расчету зарплаты
При копировании, обратная ссылка обязательна!
Salary.net.ua - 2010-2024
Audio Streamed by the BroadWave Streaming Audio Server by NCH Software.