Оновлення ARM ЄВ 10.00.128 - 10.00.138

file.png
Загружено:
19.05.13
Изменено:
19.05.13
Размер файла:
30 MB
Загрузок:
2396

Оновлення встановлюється на версію 10.00.128 АРМ:Єдиний внесок та оновлює АРМ до версії 138. 

ЗМІНИ У ОНОВЛЕННІ

1. Таблиця 2. Нарахування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за деякі категорії застрахованих осіб. Відкориговано контроль заповнення рядка 1 в розділі 2 Таблиці 2 Додатку 4 звіту з ЄСВ.
2. Таблиця 8. Відомості про осіб, які відповідно до закону отримують допомогу по догляду за дитиною... Додано контроль (помилка) на внесення від’ємних значень у записах з непорожнім типом нарахувань у таблиці 8 Додатка 4 звіту з ЄСВ.
3. Таблиця 6. Відомості про нарахування заробітної плати (доходу) застрахованим особам. Надано можливість введення від’ємних значень кількості днів тимчасової непрацездатності у таблиці 6 Додатка 4 звіту з ЄСВ.
4. Таблиця 2. Нарахування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за деякі категорії застрахованих осіб. Відкориговано порядок автозаповнення таблиці 2 Додатку 4 за даними таблиці 8 (перенос від’ємних сум та даних з типами 3 та 4). Додатка 4 звіту з ЄСВ.
5. Таблиця 2. Нарахування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за деякі категорії застрахованих осіб. Контроль заповнення графи 6 у таблиці 2 Додатка 4 змінено на попередження про необхідність заповнення вказаної графи.
6. Таблиця 6. Відомості про нарахування заробітної плати (доходу) застрахованим особам. Додано контроль коректності заповнення показника Кількість днів перебування у трудових/ЦП відносинах в таблиці 6 додатку 4 звіту ЄСВ.
7. Таблиця 6. Відомості про нарахування заробітної плати (доходу) застрахованим особам. Додано контроль внесення від’ємних сум у записах із заповненим типом нарахувань (крім типу 10) в таблиці 6 додатку 4 звіту ЄСВ.
8. Таблиця для Додатка 7 звіту з ЄСВ. Відомості про застраховану особу, з якою стався нещасний випадок на виробництві чи професійне захворювання. У таблиці додатку 7 знято контроль необхідності одночасного заповнення обох дат – акту про настання нещасного випадку та акту розслідування професійного захворювання, введено контроль наявності однієї з дат.

Чтобы оставить комментарий, пожалуйста, войдите в систему или зарегистрируйтесь

Популярні файли

Больше

Недавно оновлено

Больше
Бухгалтерская программа по расчету зарплаты
При копировании, обратная ссылка обязательна!
Salary.net.ua - 2010-2024
Audio Streamed by the BroadWave Streaming Audio Server by NCH Software.